Kine Momentum

Kinderyoga bij Kine Momentum

Proeflesje woensdag 8 november
van 18u tot 19u
Voor kinderen van de 3e kleuterklas tot het 3e leerjaar.


🌟 Ontdek de Innerlijke Kracht van Je Kind met Mindful Kinderyoga! 🌟

 

In de hectische wereld van vandaag worden onze kinderen overspoeld met prikkels en verwachtingen, waardoor het moeilijk is voor hen om tot rust te komen. Gelukkig kunnen we met kinderyoga een liefdevolle en speelse oase van rust creëren.

 

Tijdens deze bijzondere lessen leren kinderen op een speelse manier in contact te komen met zichzelf. Door middel van zachte yogaoefeningen, rustgevende ademhalingsoefeningen, kalmerende massages en een afwisseling van actieve beweging en ontspanning, ontdekken ze de mogelijkheden van hun eigen lichaam. 

 

Wat maakt mindful kinderyoga zo waardevol?

 

Positief Zelfbeeld: Door te leren vertrouwen op hun lichaam en geest, groeit het zelfbeeld van uw kind. Ze leren zichzelf te waarderen, precies zoals ze zijn.

 

Zelfvertrouwen: Het ontdekken van hun innerlijke kracht en capaciteiten bouwt zelfvertrouwen op. Ze leren dat ze in staat zijn tot geweldige dingen, zowel op als naast de yogamat.

 

Innerlijke Rust: In de wereld van constante beweging biedt mindful kinderyoga een serene ruimte waarin kinderen leren te kalmeren, zich te concentreren en innerlijke rust te vinden.

 

Trainen van motorische vaardigheden: Yoga houdt het lichaam soepel en verbetert de kracht, uithouding, coördinatie en het evenwicht van uw kind. 

 

Geen Prestatiedruk: In onze yogalessen draait het niet om presteren. Elk kind is uniek en wordt geaccepteerd zoals het is. Er is geen druk om perfect te zijn; ze mogen gewoon zichzelf zijn.

Schrijf je in